Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους και να ζητήσετε την αντικατάστασή του σε άλλο μέγεθος ή χρώμα, να το αλλάξετε με άλλο προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη ποιοτικά κατάσταση μαζί με τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη αγοράς, δελτίο αποστολής κλπ) και τα καρτελάκια να είναι στα ρούχα.

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βρίσκετε αποκλειστικά στον πελάτη, για αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.

Στην περίπτωση επιστροφής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την αντικατάσταση του με άλλο προϊόν, τα έξοδα για την επιστροφή αναλαμβάνει ο πελάτης.

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στο έντυπο επιστροφής που έχετε λάβει μαζί με την παραγγελία σας. Υποχρεωτικό για την επιστροφή χρημάτων είναι να έχετε μέσα στο δέμα που επιστρέφετε τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη αγοράς, δελτίο αποστολής κλπ) του προϊόντος.
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται από την τράπεζα EUROBANK. Εάν δηλώσετε τραπεζικό λογαριασμό στην ίδια τράπεζα δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Για επιστροφές χρημάτων σε άλλες τράπεζες, αν υπάρχει επιβάρυνση από την τράπεζα σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Εάν επιθυμείτε κάποια αλλαγή, έχετε κάποια απορία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2421 037993 ή στέλνοντας email στο info@vipsonly.gr για την επιστροφή / αλλαγή που θέλετε να προβείτε.